četvrtak, 22. ožujka 2012.

Čola specijalni Bregin gost u Sarajevu


Dok traje odbrojavanje do rođendanskog koncerta Gorana Bregovića, koji je zakazan za subotu u sarajevskoj Zetri, doznajemo da će se slavljeniku na bini pridružiti specijalni gost - Zdravko Čolić! Ovaj dogovor pao je preksinoć na zajedničkoj večeri dvojice prijatelja u Beogradu, kada su se Čola i Brega susreli prvi put nakon duže vremena.

- Da, tačno je, Čola će biti specijalni gost koncerta. Goran me je pozvao preksinoć i rekao mi je da su utvrdili i njihov zajednički repertoar za subotu - rekao nam je producent koncerta Faruk Drina.
Paklena atmosfera

Kako doznajemo, na Breginom sarajevskom spektaklu bit će još gostiju, a jedan od njih mogao bi biti i Haris Džinović. Publika i danas pamti njihovu zajedničku izvedbu pjesme "Zvijezda tjera mjeseca" iz Zetre 1991. godine.

Inače, brojni muzičari najavili su svoj dolazak u Zetru. Među njima će biti i Željko Samardžić, koji iz Beograda u Sarajevo dolazi skupa s Bregovićem.

I dok u Sarajevu vlada paklena predkoncertna amosfera, fanovi čuvenog muzičara pokušavaju doći do ulaznica za subotnji spektakl.

Nema komentara:

Objavi komentar

Ostavite Vaš Komentar